AKTIVNOSTI VIKTIMOLOŠKOG DRUŠTVA SRBIJE
I SLUŽBE VDS INFO I PODRŠKA ŽRTVAMA
za period 1. januar - 31. januar 2021.

 

U periodu od 1. do 31. januara 2021., Služba VDS info i podrška žrtvama je imala 27 kontakta sa osobama sa različitim vrstama problema. U tom periodu javilo nam se 18 žena i 1 muškarac. Pored osoba koje su se javljale i ranije, 14 osoba je prvi put, u ovom periodu, kontaktiralo Službu. U ovom periodu javilo nam se 11 osoba sa problemom nasilja u porodici, 3 osobe vezano za nasilje na radnom mestu. Od ostalih razloga za javljanje po jedna osoba se javila vezano za nezadovoljstvo postupanjem institucija, manipulaciju nad starim licima, probleme oko podele imovine, probleme sa komsijama i jedna bivša zatvorenica.


Sve žrtve nasilja i drugih oblika kriminaliteta, ali i oni kojima je potrebna psihosocijalna podrška vezana za pandemiju korona virusom mogu nas kontaktirati svakog radnog dana putem telefona 0655486421 i 063356613 od 10h do 20h, e-maila vdsrbija@gmail.com, internet stranice www.vds.org.rs ili preko Viber, Whatsapp, Facebook i Instagram naloga. Pošaljite poruku sa brojem telefona i mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku.


Ako su Vam potrebne informacije i podrška, ako Vam je potrebno da sa nekim podelite svoje strahove i dileme, tu smo za Vas!
 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2003 VIKTIMOLOŠKO DRUŠTVO SRBIJE